Η Καλομοίρα μας σύστησε την πεθερά της και έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καλομοίρα μας σύστησε την πεθερά της και έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Η Καλομοίρα γιόρτασε το Πάσχα στην Αμερική αλά Ελληνικά. Η γλυκιά αφιέρωση στον Γιώργο Μπούσαλη και η σπάνια φωτογραφία με την πεθερά της.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασε φέτος το Πάσχα η Καλομοίρα η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία τους παιδιά (Δημήτρης, Νίκος και Αναστασία) κατοικούν μόνιμα στις ΗΠΑ ωστόσο περνούν αρκετές μέρες στην Αθήνα, όταν αυτό απαιτείται λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της pop star.

Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

Η τρυφερή αφιέρωση στον Γιώργο Μπούσαλη

Πριν από μερικές ώρες η Καλομοίρα θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή και με αφορμή την ονομαστική του εορτή, έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

kalomoira1.jpg

«Χρόνια πολλά βασιλιά της καρδιάς μου», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια και πρόσφατα η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» για τη σχέση με τον σύζυγό της τονίζοντας: «Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα αλλά είναι δύσκολο γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δεν θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε».

Η Καλομοίρα μίλησε για πλαστικές, κιλά, απιστία αλλά και τι έκανε τον σύζυγό της να «τρομάξει»

Η Καλομοίρα μας συστήνει την πεθερά της

Φορώντας ένα γαλανόλευκο φόρεμα και denim jacket η Καλομοίρα μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πασχαλινό τραπέζι που διοργάνωσε η πεθερά της, και φωτογραφήθηκε μαζί της σημειώνοντας στη λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε όλους. Χαρούμενο Πάσχα. Στην τελευταία φωτογραφία είναι η όμορφη πεθερά μου! Έφτιαξε ένα υπέροχο δείπνο για όλους μας. Σε αγαπάμε μαμά».

https://www.instagram.com/p/C6n6USkODxr/

Η Καλομοίρα καμαρώνει την κόρη της Σουλιώτισσα - Πώς ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» διάσημες Ελληνίδες

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι αυτό της τραγουδίστριας με τα παιδιά της.

kalomoira5.jpg

Η οικογένεια της τραγουδίστριας έφτιαξε νόστιμα εδέσματα και τήρησε το έθιμο με το ψήσιμο του αρνιού, το οποίο σχολιάστηκε χιουμοριστικά από τους followers της Καλομοίρας, που επισήμαναν πως κάηκε.

1715008313377-408465501-kalomoira8.jpg

Η τραγουδίστρια τσούγγρισε αυγά με την κόρη της, Αναστασία, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη μαμά της, σπάζοντάς της ολοκληρωτικά το αυγό.

kalomoira2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Πηγή κεντρικής: itskalomoira