Η Βαμβακούση είπε «Χρόνια πολλά» στον Ντάνο με σπάνιες photos & η Φουρέιρα έδειξε την αγάπη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βαμβακούση είπε «Χρόνια πολλά» στον Ντάνο με σπάνιες photos & η Φουρέιρα έδειξε την αγάπη της

Η Δήμητρα Βαμβακούση ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της με ένα πολύ τρυφερό post. Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί σήμερα καθώς εκτός από την Δευτέρα του Πάσχα γιορτάζουμε τον Άγιο Γεώργιο, ο οποίος ως γνωστόν είναι κινητή εορτή.

Αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν σήμερα την τιμητική τους, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), ο οποίος φέτος κρατά στην αγκαλιά του το πολυτιμότερο δώρο: την μονάκριβη κόρη του.

Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της

H Δήμητρα Βαμβακούση είπε «Χρόνια πολλά» στον Γιώργο Αγγελόπουλο με σπάνιες φωτογραφίες τους

Πριν από λίγες ώρες η Δήμητρα Βαμβακούση θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και στον άντρα της ζωής της, μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε μερικές throwback λήψεις όπου την βλέπουμε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την τριών μηνών κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/C6meTnYMGVr/

«Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά με υγεία. Ευχαριστούμε για τις ευχές την αγάπη και τα όμορφα χαμόγελα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο μπαμπάς Ντάνος δεν κρύβει την γλύκα για την κόρη του: Οι πάνες, η Δήμητρα και η ζωή μετά το μωρό

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση συγκέντρωσε περισσότερα από 22 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. Η Ελένη Φουρέιρα άφησε ένα πολύ όμορφο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση γράφοντας: «Tο αγαπημένο μου ζευγάρι».

sxolio1.jpg

Βαμβακούση-Φουρέιρα έχουν πολύ καλή σχέση με την πρώτη να αποθεώνει συχνά την τραγουδίστρια για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της αλλά και για τα empowering μηνύματα που στέλνει κατά καιρούς.

Πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και τη νέα τους καθημερινότητα μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο».

Πηγή κεντρικής: dimitravmk